(c)Marinette

http://marinette.ucoz.hu/_cs/0_908f1_666a81b5_L.pngA filmek megtekintéséhez kattints a képekre!

Teljes Kör

 

Tana Roberts sikeres fiatal egyetemista. Édesapja halála után anyja semmi mással nem törődik, mint lánya jövőjének egyengetésével. Reménytelen kapcsolatba bonyolódik a főnökével, ami miatt a lánya egyre jobban eltávolodik tőle. Ez a szakadék csak mélyül, mikor a férfi elkényeztetett fia egy partin megtámadja a lányt...


http://marinette.ucoz.hu/dskepek/teljes_kor_1996_poster.jpg

 

 

 http://marinette.ucoz.hu/ordouj/etoiles.gif

Sztár

Crystal Wyatt vidéken nő fel, imádja apját és a farmot. Nővére esküvőjén ismerkedik meg élete nagy szerelmével, Spencer Hill-el. Bár évekig nem találkoznak, mégis szívébe zárja a férfit. Ám apja halála és a sorozatos tragédiák miatt minden megváltozik, el kell hagynia a farmot. San Fransiscóba megy, hogy talpra álljon, és Larry bárjában talál is munkát. Kezdetben felszolgál, később énekel esténként nagy-nagy sikerrel. Új barátokat szerez, de szíve Spenceré marad. Egy véletlen folytán találkoznak ismét. Szerelmük fellobban, de már késő, mert Spencer nősül, a menyasszonya igen befolyásos család egyetlen leánya, okos, művelt, és szép lány. Crystal-nak rá kell döbbennie, hogy más utat kell választania, és igent mond egy hollywoodi felkérésnek.

 

http://marinette.ucoz.hu/dskepek/sztar_1993_poster.jpg

 

http://marinette.ucoz.hu/ordouj/etoiles.gif

Második Esély

 

Melanie Adams sikeres riporter, aki egyedül neveli két lányát. Felelősségteljes állást kap New York-ban, keményen dolgozik, s úgy tűnik, életét semmi sem zökkenti ki a megszokott mederből. Mígnem az életébe váratlanul berobban egy férfi. Peter, a világhírű szívsebész korán megözvegyült, és most intelligens, szerető társra vágyik, három gyermekének pedig anyát keres. Felszabadító szerelem vagy végzetes csapda?


http://marinette.ucoz.hu/dskepek/masodik_esely_1991_poster.jpg

 

 

 http://marinette.ucoz.hu/ordouj/etoiles.gif

Palomino

 

Samantha sikeres fotós, aki boldog házasságban él híradós férjével. Úgy érzi, szerelmük azon is átsegíti, hogy nem lehet gyermekük. Férje azonban egy este úgy tér haza, hogy vége a közös életüknek. Hónapokkal később, hogy megszabaduljon férje képétől és annak új családi boldogságától, elfogadja egy régi barát felkérését, hogy készítsen fotókat lovas farmján.

 

http://marinette.ucoz.hu/dskepek/palomino_1991_poster.jpg

 

 http://marinette.ucoz.hu/ordouj/flechesuivante.gif


  http://marinette.ucoz.hu/newpage/boutonhome.png

Az oldal megtekintéséhez az optimális felbontás: 1024 x 768