http://marinette.ucoz.hu/redrose/missfashion.jpg
A filmek megtekintéséhez kattints a képekre!

Családi Album

 

Faye Price fiatal, sikeres színésznőként találkozik az ifjú milliomoscsemetével, Ward-dal és szerelmükből nemsokára házasság lesz. Családi életük kívülről tekintve igazi hollywoodi álomnak tűnik, négy szép gyerekkel, rengeteg sikeres filmmel és rengeteg ragyogással. Csak ők ketten tudják, mennyi nehézséggel, tragédiával és boldogtalansággal kellett szembenézniük életük folyamán

 
http://marinette.ucoz.hu/dskepek/csaladi_album_1994_poster.jpg

 


http://marinette.ucoz.hu/ordouj/etoiles.gif

 

Az Eltűnt

Mariel fiatal és gazdag amerikai lány, aki szülei tiltása ellenére férjhez megy egy nincstelen művészhez és Párizsban családot alapítanak. Fiuk 4 éves korában egy szerencsétlen balesetben életét veszti. Mariel nem tud magának megbocsátani, elválik férjétől és visszatér New Yorkba, ahol nyugalomra lel egy gazdag üzletember mellett. Nemsokára gyermekük is születik. Néhány év múlva azonban felbukkan az első férj.


http://marinette.ucoz.hu/dskepek/az_eltunt_1995_poster.jpg

 

 http://marinette.ucoz.hu/ordouj/etoiles.gif

 

Szerelem a halál árnyékában (Saigon)

 

A megrendítő történet Vietnamban játszódik, ahol az amerikai szereplők élete, értékrendje, világképe fokozatosan, de szükségszerűen omlik össze. Paxton a kaliforniai Berkeley Egyetemen újságírást tanul, s bár még nagyon fiatal, írásai jók és munkát kap az egyetemi lapnál. Élete azonban gyökeresen megváltozik, mikor kedvesét elviszik Vietnámba.

 

http://marinette.ucoz.hu/dskepek/saigon.jpeg

 


http://marinette.ucoz.hu/ordouj/etoiles.gif

 

Drágakövek 1-2 rész

A II. világháborút megelőző évek Amerikájában kezdődő, évtizedeket átívelő történet középpontjában a jó családból származó Sarah Thompson áll, aki első házassági kudarca után, az új élet reményében szüleivel együtt Angliába költözik. A felső körökben otthonosan mozgó csinos Sarah egy fogadáson visszavonhatatlanul beleszeret György király unokaöccsébe, a fess William Whitfieldbe. A háború már egy franciaországi kastélyban éri az ifjú párt, ahol Sarah teherbe esik, ám a gyermek születésénél a Londonba rendelt férj már nem lehet jelen. A német csapatok megszállják Franciaországot, a családi kastélyt pedig a németek hadikórházzá alakítják a női szíveknek ellenállhatatlan Joachim von Mannhein őrnagy vezetésével. A férjéről már évek óta semmit sem tudó Sarah egyre nehezebben tud ellenállni a német őrnagy szerelmes közeledésének.

A háborús évek megpróbáltatásait túlélve Sarah és William ismét franciaországi birtokukra térnek vissza. A helybeli lakosok újjáépítési kölcsönért folyamodnak a hercegi párhoz. Cserébe régi ékszereiket ajánlják. Sarah jó üzleti érzékkel ezekre a drágakövekre alapozva indítja el exkluzív ékszerüzletét, melyet az évek során továbbiak követnek előbb Londonban, majd Rómában. William halála után, a gyerekek felnőtté válásával nemcsak az örömök, de a gondok száma is gyarapodik. Sarah azonban kitartásával, belső erejével és szeretetével az egész család számára követendő mintával szolgál.

http://marinette.ucoz.hu/ordouj/etoiles.gif

http://marinette.ucoz.hu/dskepek/dragakovek_1992_poster.jpg

 


http://marinette.ucoz.hu/ordouj/flechesuivante.gif

 
http://marinette.ucoz.hu/redrose/homepage.jpghttp://marinette.ucoz.hu/redrose/0_12-sorv-piros_rozsak.png

 Szavazás, Like

 

 


 


 
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 88

  
<


Fejléc Szerzői jog: Duchessa