(c)Marinette

http://marinette.ucoz.hu/_cs/0_908f1_666a81b5_L.png

 

Wimbledon: Szerva itt, szerelem ottAz angol Peter Colt lecsúszott teniszező, a világranglista végén kullog. Már megbékélt sorsával, eldöntötte, hogy visszavonul. Egyetlen vágya, hogy méltóképpen vegyen búcsút pályafutásától. Az amerikai Lizzie Bradbury viszont feltörekvő csillaga a sportágnak, csak az érdekli, hogyan tud feljutni a csúcsra. Kettőjük wimbledoni találkozása meglepő eseménysorozatot indít el, a magánéletben és a pályán egyaránt. Ahogyan Paul teljesítményét nem várt magasságokba röpíti a szerelem, úgy zavarodik össze Lizzie az érzéstől és eközben sorra veszíti el a fontos meccseit.


http://marinette.ucoz.hu/filmkepek/34512_1.jpghttp://marinette.ucoz.hu/ordouj/etoiles.gif


Goóól!


A történet a szegény, mexikói bevándorló kisfiúról, Santiagóról szól, akinek minden vágya, hogy híres focista legyen. A tehetséges srác hamar felhívja magára a figyelmet és szerződtetik a rendkívül népszerű angol klubhoz, a Newcastle Unitedhoz. Santiagónak az új csapatában be kell bizonyítania, hogy megállja a helyét a világ egyik legnépszerűbb klubjánál. A kezdeti nehézségek után sikerül valóra váltania álmát és a csapat meghatározó játékosa lesz.

 


http://marinette.ucoz.hu/dskepek/goool_2005_poster.jpg

http://marinette.ucoz.hu/ordouj/etoiles.gif

Goóól II. (A megvalósult álom)


Valóra vált a kis Santiago álma, profi focistaként az angol Newcastle United csapatát erősíti. A Real Madrid érdeklődni kezd iránta. Santiago el sem akarja hinni, hogy egy csapatban kergetheti a labdát Bechammel, Zidane-nal és Raullal. A mennyasszonya, Roz már az esküvőt szervezte, de örül szerelme sikerének, és vele tart Spanyolországba. Úgy tűnik, Santiago pályája csúcsára ért: sztárként fogadják, fürdik a népszerűségben, és a pénzben. A hirtelen jött siker rossz irányba sodorja az ifjút. Lassan eltávolodik a barátaitól, a sikersorozata megszakadni látszik és talán szerelmét is elveszíti.

 

http://marinette.ucoz.hu/dskepek/goool_2-2007_poster.jpg
 

http://marinette.ucoz.hu/ordouj/etoiles.gif
 
Gooól 3.
 
Góóól! trilógia harmadik része a 2006-os németországi Labdarúgó Világbajnokságon játszódik. A labdarúgás világában játszódó dráma főszereplője egy fiatal focista, Santiago, aki először a Newcastle United majd a Real Madrid csapatában kénytelen helyt állni. A tervezett harmadik rész ezúttal a 2006-os németországi labdarúgó világbajnokság ideje alatt játszódik, ahol immáron a válogatott mezét öltheti magára.
 

http://marinette.ucoz.hu/dskepek/goool_3_2009_poster.jpg

http://marinette.ucoz.hu/ordouj/etoiles.gif

Tűzszekerek


A film, amely igaz történetet mesél el, két megszállott futó vérre menő küzdelméről szól. Ok képviselik Angliát az 1924-es párizsi olimpián, s miután a futás mindkettőjük számára az életet jelenti, így küzdelmeik során hihetetlen indulatoknak és ellentéteknek lehetünk szemtanúi. Varázslatos és felemelő képsorokban kísérhetjük végig e két csodás sportember elszánt, bátor harcát a személyes és az olimpiai diadalért.http://marinette.ucoz.hu/filmkepek/377554.jpg

http://marinette.ucoz.hu/ordouj/etoiles.gif

  http://marinette.ucoz.hu/newpage/boutonhome.png

Az oldal megtekintéséhez az optimális felbontás: 1024 x 768