http://marinette.ucoz.hu/redrose/missfashion.jpg 

 

http://marinette.ucoz.hu/Amika/accent.gif
 

 

Segítség a sablonok beillesztéséhez


1. lépés
Regisztrálj az ucoz rendszerében, és hozz létre egy ingyenes weboldalt. Én a 975-ös számú sablont használom, mivel szerintem ennek a sablonnak a legkönnyebb a CSS (Stilusok táblázata) külalakját változtatni, pl betűszíneket. Ha ezt megcsináltad lépj be az új weboldalad vezérlőpultjába az oldalszerkesztőbe. Ott találod a jobb oldalon felül az új oldal létrehozása kategóriát. Adj az új oldalnak címet, majd a mielőtt elmentenéd a mentés ikon alatt tegyél pipát a Egyéni sablon felhasználása az oldal szerkesztéséhez kockába. Utána mentsd el az új oldaladat. Ezt követően, menj vissza a vezérlő pultba szintén az oldal szerekesztésbe, a modul külalakjának vezérlés menübe, és ott már látod is az általad létrehozott oldalt. Ezt nyisd meg. A Honlap Oldalai alatt találod.

2. lépés
Nyisd meg azt a sablont az enyémek közül amelyik megtetszett. Kattints rá jobb egér gombbal ott lesz, hogy oldal mentése. Válaszd a teljes weboldal mentését.
Utána kattints ismételten jobb egér gombbal és nyisd meg az oldal forrását. Ezt a forrást másold át a vezérlőpultban abba az elkülönített oldalba amit létre hoztál. Természetesen előbb töröld ki a tartalmát. Most ha megnyitod az általad létrehozott oldalt teljesen üresnek látod. E-miatt ne ijedj meg.
(Ha jobb egér gomb nem működik, a böngésződben megtalálod az oldal mentése, illetve az oldal forráskód mentését is.)


3. lépés
Most már csak a te oldaladdal kell dolgozni. A következőkben nyisd meg a fájlkezelőt, és azt a mappát ahova lementetted a sablont. tölts fel a fájlkezelőbe a rajta lévő elemeket, mindent egyenként. Amikor ezzel elkészültél, cseréld le a képeket az oldalad html szerkesztőjében. Már láthatod nem is üres az oldal.
Megjelent a sablon amit választottál.

4. lépés
Illeszt be a modulokat menüt stb. az oldalszerkesztőben megtalálod az ehhez tartozó elemeket.

5. lépés
Ezzel el is készült az oldal. Ha tetszik másold ki az elkülönített oldalad html kódját, és illeszd be az Oldalszerkesztő menüben, szintén a modul külalakjának vezérlésében a Honlap oldalaiba, ezáltal az összes oldal felveszi az általad választott sablon külalakját.

Természetesen az általad választott sablont is változtathatod, másik képpel, háttérrel, rubennel (csík) stb.

Ez a "néhány" sablon a szerkezetük alapján minden elemében változtatható, a saját ízlésedre van bízva!


Jó munkát!

Ha kérdésed van írj üzenetet!

Marinette
                                                              
 
 

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Set 5

Set 6

Set 7

Set 8

Set 9

Set 10

Set 11

Set 12

Set 13

Set 14

Set 15

Set 16

Set 17

Set 18

Set 19

Set 20

 

 
http://marinette.ucoz.hu/redrose/back6.jpghttp://marinette.ucoz.hu/redrose/koszonomalatogatast2.png
Statisztika

 

 


 


Fejléc Szerzői jog: Duchessa